Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Α.Ε.Κ. Κοκκινιάς 14 - 12 Προμηθέας Νίκαιας - Ρέντη / A.E.K. Kokkinias 14 - 12 Promitheas Nikaea - Rentis


Με νίκη ξεκίνησε η ΑΕΚ Κοκκινιάς τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα 9ς Αττικής.
Οι κιτρινόμαυροι, επανέλαβαν το αποτέλεσμα του φιλικού του Απριλίου, οπότε είχαν ξανανικήσει. Αυτή τη φορά όμως, ήταν πολύ πιο δύσκολο.
Στο γήπεδο του Ρέντη, μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο, το σκορ άνοιξε από τον Προμηθέα. Ο Μπιλικαίδης ξέφυγε από την άμυνα της ΑΕΚΚ, έκανε το try και το conversion και έφερε το σκορ στο 0-6.
Οι γηπεδούχοι όμως δεν άργησαν να αντεπιτεθούν. Ο Δημ.Σκαφιδάς, τράβηξε την κόκκινη άμυνα μαζί του, πάσαρε στον Μ.Άσχιλ και εκείνος με τη σειρά του απωθώντας τους αντιπάλους, πέτυχε το try (coverted από τον Γ.Σύτη).
Ο Προμηθέας στα λίγα λεπτά που έμεναν, αντεπιτέθηκε. Ο Μπιτζιλής κατάφερε να κάνει γρήγορη πάσα στον επερχόμενο Μπιλικαϊδη, πέφτοντας από διπλό τάκλιν. Ο Μπιλικαίδης έκανε το try χωρίς εμπόδιο, μετατρέποντάς το στη συνέχεια σε 6-12. Έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.
Το δεύτερο ημίχρονο, ήταν της ΑΕΚΚ.
Ο Γ.Σύτη, προσπάθησε να τριπλάρει πολλές φορές τους αντιπάλους. Σε μία από αυτές, έκανε πάσα στον Μ.Λαγιά, ο οποίος κατάφερε να απωθήσει την άμυνα και να πετύχει ένα δύσκολο try. Ο Σύτη, από δύσκολη θέση, δεν μπόρεσε να το μετατρέψει. Το σκορ: 10-12.
Ο αρχηγός της ΑΕΚΚ  Μ.Άσχιλ, επανέλαβε την επιτυχία του Α’ ημιχρόνου, με μια ακόμα ατομική σχεδόν ενέργεια. Πήρε δυνατά τη μπάλα, πέρασε ανάμεσα από τους αντιπάλους και πέτυχε ένα ακόμη try που δεν μετατράπηκε (Σύτη), φτάνοντας το σκορ στο 14-12.
Το παιχνίδι τελείωνε, όταν ο αρχηγός του Προμηθέα, Μπιλικαϊδης, αξιοποίησε το αποτέλεσμα ενός off side των αντιπάλων και εφόρμησε στην αντίπαλη try zone. Δυστυχώς για τον Προμηθέα όμως, υπό την πίεση της ΑΕΚΚτζήδικης άμυνας, έκανε knock on 50 εκατοστά από το έδαφος στην προσπάθειά του να πετύχει try, χάνοντας οριστικά την πιθανότητα να ανατρέψει το σκορ.
Έτσι, αυτό έμεινε αναλλοίωτο ως το τέλος.

ΑΕΚΚ: Matthew Ashill (c), Δημήτρης Σκαφιδάς, Μανώλης Λάγια, Γιώργος Σύτη, Γιώργος Χατζησταματίου, Παναγιώτης Χουσέας, Αργύρης Απέργης, Logan Evans, Νίκος Κωστάκης.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Ιορδάνης Μπιλικαϊδης (c), Νίκος Λάγια, Γιώργος Στυλιανός, Κώστας Τζεβελέκος,  Κώστας Μπιτζιλής, Γιώργος Τσαλδάρης, Μάνος Σωτηρόπουλος, Κωνσταντίνος Μουτσούλας, Θανάσης Θεοδωρόπουλος.

Διαιτητής: Τάσος Πανταζίδης.


                                                  Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  θεΣΗ                 ΟΜΑΔΑ                                    ΑΓΩΝΕΣ      ΝΙΚΕΣ      ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ     ΗΤΤΕΣ     ΒΑΘΜΟΙ       BONUS      ΠΟΝΤΟΙ     ΣΥΝΟΛΟ ΒΑΘΜΩΝ
1
ΑΕΚΚ
1
1
0
0
3
0
14-12
3
2
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
1
0
0
1
0
0
12-14
0
3
ΠΗΓΑΣΟΣ
0
0
0
0
0
0
0-0
0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου