Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ: Προμηθέας – Νεάπολη: 26-24.


Ο τελικός, ήταν το ωραιότερο από τα παιχνίδια της ημέρας. Η Νεάπολη είχε μαζέψει εμπειρίες και ο Προμηθέας, είχε συνέλθει από την αρχική έκπληξη. Μεγάλη διαφορά, οι δυο απόντες από τον Προμηθέα. Στυλιανός και Άσχιλλ, τραυματίστηκαν και αντικαταστάθηκαν από Κωστάκη και Τσαλδάρη.
Ο Προμηθέας ξεκίνησε πολύ δυναμικά. Ο Νίκος Λάγια, με γρήγορο σλάλομ, πέτυχε τους πρώτους 4 πόντους (6-0 με μετατροπή από τον ίδιο). Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε λίγο μετά, όταν ο Λάγια με πάσα με το πόδι στον εαυτό του, πέρασε όλη την άμυνακαι έκανε το 12-0.  Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Λάγια με άγγιγμα και μετατροπή, διαμόρφωσε το 18-0. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Με την επανέναρξη, ο Τζεβελέκος πέτυχε δύσκολο άγγιγμα με τρεις αντιπάλους επάνω του, κάνοντας το σκορ 22-0.
Μάλλον τότε πίστεψαν ότι το παιχνίδι τελείωσε. Η Νεάπολη όμως αντεπιτέθηκε. Ο Τζούλιας πέτυχε άγγιγμα και τον ακολούθησε με άγγιγμα και ο Δρακάκης που το μετέτρεψε ο Λαμπράκης σε 22-10.
Σειρά για άγγιγμα είχε μετά από λίγο, ο Κοντογιωργάς που έκανε το 22-14.
Ο Προμηθέας αναγκάστηκε από την εξέλιξη, να αντιδράσει. Ο Λάγια με άγγιγμα έκανε το 26-14. Οι Λάκωνες προσπάθησαν να αντιδράσουν. Το μόνο που μπόρεσαν όμως ήταν να μειώσουν με δυο αγγίγματα του Κοντογιωργά και μια μετατροπή του Λαμπράκη, ένα λεπτό πριν τη λήξη.
Τελικό σκορ: 26-24.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου