Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΑΕΚ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ – ΠΗΓΑΣΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: 24-28 / AEK KOKKINIAS - PEGASUS NEOS KOSMOS: 24-28


Με τον καλύτερο τρόπο τελείωσε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Ράγκμπυ Λιγκ.
Η ΑΕΚ Κοκκινιάς, υποδέχθηκε στη Νεάπολη την ομάδα του Πήγασου Νέου Κόσμου σε ένα παιχνίδι που αποδείχθηκε να είναι ένα δυνατό ντέρμπυ. Οι συχνές διακυμάνσεις του σκορ, το αθλητικό πνεύμα και οι δυναμικές ενέργειες, συνάρπασαν όσους παρακολούθησαν το ματς.
Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς από τον Σακάι του Πήγασου. Η ΑΕΚΚ όμως αντέδρασε σχεδόν άμεσα, με τον.... «δανεικό» Μάιτο να πετυχαίνει άγγιγμα και τον επίσης «δανεικό» Κουτσιμπογιώργο να μετατρέπει σε 6-4.
Ο ίδιος ήταν που λίγο μετά, έκανε το 10-4 με επίπονη προσπάθεια.
Ο Πήγασος ανασυγκροτήθηκε, στηρίζοντας τον Μιχέλη να μειώσει σε 10-8. Το «δίδυμο» Μάιτος – Κουτσιμπογιώργος όμως, επανέλαβε το προηγούμενο σκηνικό, πετυχαίνοντας άγγιγμα και μετατροπή αντίστοιχα, φτάνοντας το 16-8.
Λίγο πριν το ημίχρονο, ο Ιωάννης Νάκε του Πήγασου, μείωσε σε 16-12.


Στο δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε να σκοράρει ο Πήγασος με τον Ξύγκα (μετατροπή ο Στυλιανός, σε 16-18). Ο Κουτσιμπογιώργος πέτυχε ένα άγγιγμα στην άκρη του γηπέδου, το οποίο δεν μετατράπηκε. Έτσι το σκορ έμεινε στο 20-18.
Ο Νάκε, και ο Στυλιανός, στο 72’ έκαναν το σκορ 20-24. Λίγο μετά, ο Κρητικός «σφράγισε» τη νίκη με άγγιγμα (20-28). Η ΑΕΚΚ πρόλαβε μόνο να πετύχει ένα τελευταίο άγγιγμα, διαμορφώνοντας το τελικό 24-28.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε νικητές και ηττημένους.
Διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Μηναδάκης και βοηθοί ο Γιάννης Πέσκου και ο Δημήτρης Πολοσηφάκης.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου