Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

ΛΥΚΟΙ ΑΡΓΟΥΣ / ARGOS WOLVES




Νέος Σύλλογος στην Πελοπόννησο.  Στο Άργος ξεκινά η νέα ομάδα, με πολύ αγάπη και μεγάλο όραμα για το καλύτερο άθλημα του κόσμου: το Ράγκμπυ Λιγκ.
Εμπνευστές και οργανωτές του εγχειρήματος, είναι ο Γιώργος Τόσκας και ο Δημήτρης Ταμπούρης.


 Ήδη πραγματοποιήθηκαν στο Άργος οι νέες προπονήσεις και έχουν παραγγελθεί και οι πρασινο/άσπρες εμφανίσεις της Ομάδας.
Οι δηλώσεις των ιδρυτών, είναι χαρακτηριστικές:
«Το άθλημα του ράγκμπι λιγκ είναι ένα πολύ καινούριο άθλημα στη χώρα μας. Είναι ένα δυναμικό, ομαδικό άθλημα με δυνατές μάχες σώμα με σώμα. Η ομάδα των Λύκων Άργους ιδρύθηκε φέτος και για πρώτη φορά θα συμμετέχει στην Β’ κατηγορία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευχαριστούμε πάρα πολύ και την Ομοσπονδία για την στήριξη και την βοήθεια που μας έχει προσφέρει. Πιστεύουμε ο κόσμος και ειδικά η νεολαία της περιοχής να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας και να έρθει στο γήπεδο να γνωρίσει το άθλημα και να γίνει μέλος της ομάδας».
Προπονητής θα είναι ο Γιώργος Τόσκας.
Η ομάδα θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

The first training sessions took place already in Argos, southern Greece and they have oredered their greek/white jerseys.
The founders, George Toskas and Dimitris Tambouris, are very happy for the start of the new season.
"Rugby League is a new sport in Greece. It is dynamic, hard, strong but teamwork is important too. Argos' Wolves were found this year and we will participate in the Second Division.
We are very happy about it and we thank the Federation for their support and help that offered.
We believe that the youth of our region will come, see and support our sport and become members and players of our club".
George Toskas will be the coach of the team.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου