Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΑΕΚ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΑΙΖΟΝ / AEK KOKKINIAS STARTED TRAINING FOR THE NEW SEASON

Η ΑΕΚ Κοκκινιάς, ξεκίνησε τις προπονήσεις της στο γήπεδο του Ρέντη. Ενόψει του πρώτου αγώνα της με τον περυσινό φιναλίστ Άρη Πετρούπολης, ο προπονητής Μάθιου Άσχιλλ, ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας του, με πολλή ικανοποίηση. "Είναι πολύ θετικό το ότι έχουμε πολλούς παίκτες στο γήπεδο. Οι αριθμοί, βοηθούν στην καλύτερη προετοιμασία". 
Περισσότεροι από 24 συμμετέχοντες έδωσαν το παρών στην πρώτη των Νικαιωτών που θέλουν φέτος να ξεπεράσουν την περυσινή τους εικόνα.
"Δεν είχαμε ποτέ πλήρη ομάδα την προηγούμενη χρονιά. Όταν έχεις σταθερούς μόνο 3-4 παίκτες, δεν μπορείς να αποδώσεις" συμπλήρωσε ο βοηθός προπονητής Νίκος Κωστάκης.
Ο Γιώργος Σύτη και ο Γρηγόρης Κουτσιμπογιώργος, εξέφρασαν την ανυπομονησία τους για την έναρξη του πρωταθλήματος. Ειδικά φέτος που θα συμμετάσχει και ο νεοφώτιστος Πυρρίχιος. 
"Θέλουμε πολύ να δούμε την ομάδα μας στο γήπεδο" είπαν. "Αγαπάμε το League και θέλουμε να δούμε βελτίωση. Ξέρουμε ότι αυτό θέλει δουλειά και είμαστε παραπάνω από πρόθυμοι να προσπαθήσουμε για το καλύτερο"









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου