Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΗ

Με πολύ καλή ψυχολογία από τα αποδυτήρια μπήκε στο γήπεδο της Αγ. Τριάδας Πετρούπολης, η ομάδα του Πήγασου. Τα «φτερωτά άλογα» ήταν αποφασισμένα για τη νίκη και τελικά την κατέκτησαν με σκορ 4-20.
Οι παίκτες του Άρη Πετρούπολης, έπαιξαν πάρα πολύ καλά και αυτό μεγαλώνει την αξία της νίκης για τους φιλοξενούμενους. Υστέρησαν στην τελική προσπάθεια, κάτι που επηρέασε πολύ το σκορ.
Τόσο ο Πήγασος, όσο και ο Άρης, είχαν αρκετούς νέους παίκτες στη σύνθεσή τους οι οποίοι όμως δεν υστέρησαν διόλου.
Το ξεκίνημα, ήταν μια μάχη ανάμεσα σε άμυνες. Πολλή δύναμη, χαμένες ευκαιρίες, σκληρές ανατροπές, παθιασμένο παιχνίδι. Αυτή ήταν η γενική εικόνα. Ο Πήγασος όμως, είχε πιο οργανωμένη ανάπτυξη και μετά από σχεδόν 20 λεπτά αγώνα, κατάφερε να σπάσει την αντίπαλη άμυνα και να κάνει το πρώτο άγγιγμα με τον νέο forward της ομάδας Γιάννη Σωτηρόπουλο, το οποίο μετέτρεψε ο Γιώργος Στυλιανός σε 0-6.
Αυτό που ακολούθησε, ήταν μια επανάληψη του δυνατού πρώτου 20λεπτου.
Ο Άρης πίεσε εκπληκτικά και έφτασε 4 φορές πολύ κοντά στην γραμμή αγγίγματος, όπως και 2-3 φορές ο Πήγασος. Η σφιχτή, δυνατή και αποτελεσματική άμυνα από τη μια και η μη εκμετάλλευση των κενών και του βάθους από την άλλη, δεν άφησαν το σκορ να μεγαλώσει.
Το ημίχρονο, έδωσε και στις 2 ομάδες την ευκαιρία για ανασύνταξη. Στυλιανός και Μηναδάκης, έβαλαν τα δυνατά τους για να βελτιώσουν τη συνοχή της ομάδας τους και έδωσαν τις οδηγίες που θα βελτίωναν τα λάθη του α’ μέρους.
Ήταν όμως οι φιλοξενούμενοι που πρώτοι ανταποκρίθηκαν στα κελεύσματα του προπονητή τους. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Dingo να τρυπήσει την αντίπαλη άμυνα και να κάνει το άγγιγμα (με μετατροπή από τον Καραμπάτσο, έγινε το 0-12).
Μετά από λίγα λεπτά, το παράδειγμα του συμπαίκτη του, ακολούθησε ο Σακάι κάνοντας το 0-16.
Με φυσικό ηγέτη τον Δαρδαμάνη και με την αυτοθυσία του Πολοσηφάκη, αλλά και την υπερπροσπάθεια και των άλλων παιδιών της ομάδας της Πετρούπολης, ο Άρης ανέκαμψε και πίεσε πιο αποτελεσματικά. Τα λάθη λιγόστεψαν και οργανωμένα οι Αρειανοί στήριξαν τον συμπαίκτη τους Δημήτρη Πολοσηφάκη, ο οποίος έκανε το άγγιγμα μειώνοντας σε 4-16.
Η ένταση αυξήθηκε, η πίεση μεγάλωσε και το παιχνίδι δυσκόλεψε και για τις δυο ομάδες. Το αρχικό όπλο του Πήγασου όμως –η ψυχολογία του νικητή- έκρινε τελικά τον αγώνα. Ο Κώστας Ρούσσος, με ενθουσιασμό έκανε ένα απίστευτο ρεπρίζ και περνώντας την αντίπαλη άμυνα, έκανε το άγγιγμα που έκρινε το τελικό σκορ: 4-20.
  
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους αγωνίστηκαν. Όλα τα παιδιά, έδωσαν το 100% των δυνάμεών τους και άξιζαν το τελικό χειροκρότημα. Απέδειξαν πως το επίπεδο διαρκώς βελτιώνεται.
Το ντεμπούτο του ως διαιτητής, έκανε ο Γρηγόρης Κουτσιμπογιώργος, ο οποίος τα πήγε αρκετά καλά, σε ένα ματς που ήταν δύσκολο ακόμα και για έμπειρο διαιτητή.
Βοηθούς είχε τον Ηλία Σαμλίδη και τον Χρήστο Μουζακίτη.
Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 100 φίλαθλοι.
Παρατηρητές ήταν ο εκλέκτορας της Εθνικής Ομάδας Μάθιου Άσχιλλ και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ (Δημήτρης Μηναδάκης): Λαμπαδόχυτος Βασίλης, Καπετάνιος Θανάσης, Καταλακτάκης Μανώλης, Τσάτσος Κίμωνας, Μαυρογιάννης Πέτρος, Δαρδαμάνης Άρης, Πολοσηφάκης Δημήτρης, Βακόνδιος Βέρος, Βαλασσάς Ιωάννης, Κασκάνης Τίτος, Παπαγεωργίου Γιάννης, Γρηγοριάδης ιορδάνης, Κανελλόπουλος Νίκος, Βαζούρας Μιχάλης, Κατωπόδης Γιώργος, Μυλωνάς Λευτέρης.


ΠΗΓΑΣΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (Στυλιανός Γιώργος): Κανελλάκης Παναγιώτης, Μισιρλάκης Ανδρέας, Σακάι Ιντρίντ, Ρούσσος Κωνσταντίνος, Ντινγκο Κλάιντι, Στυλιανός Γιώργος, Καραμπάτσος Δημήτρης, Στεφανάτος Νικόλαος, Νάκε Ιωάννης, Μιχελής Βασίλης, Ζιάκας Νικόλαος, Χολέβας Χρήστος, Γκάνος Δημήτρης, Πιτταράς Αρτέμης, Σωτηρόπουλος Γιάννης, Πουλόπουλος Κώστας, Κογιανός Δημήτρης.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου