Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ


Τους 6 βαθμούς έφτασε ο Άρης Πετρούπολης, μετά τη νίκη του με σκορ επί της πρωτοπόρου ΑΕΚ Κοκκινιάς. Ισοβαθμεί έτσι στη δεύτερη θέση με τους Ιππότες της Ρόδου και τον Πήγασο Νέου Κόσμου.
Στο γήπεδο της Πετρούπολης διεξήχθη ο εξ αναβολής αγώνας, την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015.
Η ομάδα του Άρη, με προπονητή – παίκτη τον Άρη Δαρδαμάνη και απόντα τον Γρηγοριάδη  λόγω ποινής, αντιμετώπισε την πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΑΕΚ Κοκκινιάς η οποία είχε επίσης σημαντικές ελλείψεις από τραυματισμούς (Σαλβάνος, Στεφανούλης) και αποχωρήσεις (Γεωργούσης, Λάγια και ο διεθνής Χρήστου).
Στον παγωμένο βράχο της Πετρούπολης,  οι δυο ομάδες είχαν διαφορετικό κίνητρο. Οι Αρειανοί να ανακτήσουν την αναγνώριση και οι ΑΕΚτζήδες να διατηρήσουν το αήττητο. Η ψυχολογία όμως ήταν με το μέρος των γηπεδούχων. Από την αρχή του αγώνα, μπήκαν με αποφασιστικότητα για τη νίκη.
Ο Δημήτρης Πολοσηφάκης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τον Άρη (4-0). Τον ακολούθησε ο Κανελλόπουλος και μετά ο Λαμπαδόχυτος (12-0).
Οι Νικαιώτες αντεπιτέθηκαν και έκαναν το 12-4 με τον Καρεφίλη και το 12-6 με μετατροπή από τον Σύτη.
Ο Κανελλόπουλος όμως, δεν άφησε περιθώριο για αμφισβήτηση της πρωτοπορίας στο σκορ. Πέτυχε δύο αγγίγματα που τα μετέτρεψε ο Βαλασσάς και έτσι το σκορ έγινε 24-6. Ο Καπετάνος ακολούθησε με άγγιγμα (28-6) πριν οι φιλοξενούμενοι διακόψουν το σερί.
Ο Σύτη έκανε άγγιγμα και μετατροπή, ακολουθούμενος από τον έφηβο Δημήτρη Λαμπράκη (28-16).
Ο κορυφαίος του αγώνα Κανελλόπουλος αύξησε και πάλι τη διαφορά σε 32-16 πριν οι κιτρινόμαυροι κάνουν το 32-22 με τον Κώστα Λαμπράκη και τον Γιώργο Σύτη.
Μάρκος Μυλωνάς και Δημήτρης Πολοσηφάκης οριστικοποίησαν τη νίκη (40-22) πριν ο Κ.Λαμπράκης και ο Γιώργος Σύτη κάνουν το 40-28, αφήνοντας στον Λευτέρη Μυλωνά το τελευταίο άγγιγμα (44-28 τελικό).

Διαιτητής ήταν ο Γιώργος Στυλιανός με επόπτες τους Νάκε και Σαμλίδη.


Άρης Πετρούπολης (Δαρδαμάνης Α.): Κανελόπουλος Ν., Καπετάνος Α., Καταλακτάκης Ε., Λαμπαδοχυτος Β., Μυλωνάς Μ., Πολοσηφάκης Δ., Δαρδαμανης Α., Βακόνδιος Β., Βαλασσάς Ι., Ρουσσόγλου Ι., Μαϊτός Ι., Παπαγεωργίου Ι., Μαυρογιάννης Π., Τσάτσος Κ., Βαζούρας Μ., Μυλωνάς Ε., Κασκάνης Τ.

ΑΕΚ Κοκκινιάς (Μάθιου Άσχιλλ): Σύτη Γ., Ψαράκης Α., Σταματιάδης Π., Γιαννημάρας Δ., Λαμπράκης Δ., Αντριάν Αριμανανα Τοκι, Κουτσιμπογιώργος Γ., Καρεφίλης Π., Κωστάκης Ν., Βεντούρας Β., Λαμπράκης Κ., Δουλγκέρης Ι., Σπετσιώτης Κ., Τσαγκάνης Β., Παπαδόπουλος Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου