Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΕΚ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΡΙΧΙΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ


Μια εμπειρία που έδωσε γνώση, συναισθήματα και προοπτική, ήταν οι αγώνες των Midlands Lionhearts με την ΑΕΚ Κοκκινιας και τον Πυρρίχιο Ασπροπύργου.
Οι Lionhearts, είναι μια ομάδα που αποτελείται από επίλεκτους αθλητές του rugby league από τα Midlands της Αγγλίας και κάθε χρόνο περιοδεύει σε χώρες που αναπτύσσουν το άθλημα.
Πέρυσι επισκέφθηκαν τη Ρωσία και φέτος, μετά από συνεννόηση με τη διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ράγκμπυ Λιγκ, την Ελλάδα.
Την Παρασκευή 5 Ιουνίου, στο γήπεδο της Νίκαιας, αντιμετώπισαν την ομάδα της ΑΕΚ Κοκκινιάς.
Οι επισκέπτες από την Αγγλία, έπαιξαν με ενθουσιασμό και έκαναν τους Νικαιώτες να τους... σεβαστούν περισσότερο απ’ότι έπρεπε. Στο δεύτερο μέρος όμως, το παιχνίδι ισορρόπησε και το ευχαριστήθηκαν περισσότερο, τόσο οι αθλητές όσο και οι θεατές.
Η ΑΕΚΚ έπαιξε αρκετά τεχνικά αλλά υστερούσε στον συντονισμό και τη φυσική κατάσταση.
Για την ομάδα της ΑΕΚΚ σκόραραν οι: Γιωργκίν Σύτη (άγγιγμα και μετατροπή), Παύλος Πολυμενέας και Πάνος Βαρυπάτης.
Τελικό σκορ: 64-14
Διαιτητής ο κος Μάθιου Άσχιλλ.





























Την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015, στο γήπεδο Γκορυτσάς Ασπροπύργου, οι Midlands Lionhearts αντιμετώπισαν την ομάδα του Πυρρίχιου Ασπροπύργου.
Οι Πόντιοι, έδειξαν πολύ μεγάλο θάρρος και αντιμετώπισαν στα ίσα τους επισκέπτες, οι οποίοι υπερείχα κατά πάρα πολύ τεχνικά, όμως βρήκαν απέναντί τους μια ομάδα με δύναμη και καλή φυσική κατάσταση.
Στην κερκίδα επικρατούσε ενθουσιασμός, ειδικά όταν ο Τάσος Αλεξανδρίδης πέτυχε άγγιγμα (το οποίο μετέτρεψε ο Σωτήρης Παπασωτηρίου).
Το τελικό σκορ 58-6, γέμισε υπερηφάνεια την τοπική ομάδα μιας και δεν κατέθεσαν τα όπλα τους ούτε μια στιγμή.

Διαιτητής ο κος Μάθιου Άσχιλλ.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου