Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΟΡΛ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ο ΑΠΣ Πήγασος Νέου Κόσμου, γιόρτασε με λαμπρότητα τα τριάντα χρόνια από την ίδρυσή του.

Παρουσιάστηκε η έντονη δράση του από το 1986 στο αθλητικό και κοινωνικό πεδίο. ο ΑΠΣ Πάγασος Ν.Κόσμου πρωτοστάτησε σε δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος και συνέβαλε στη δημιουργία του άλσους της οδού Χελντράιχ. Μέχρι σήμερα ασχολείται παράλληλα και με τα πολιτιστικά ζητήματα διατηρώντας λέσχη ανάγνωσης στην οποία έχουν συμμετάσχει σπουδαίοι σύγχρονοι λογοτέχνες.
Στα αθλητικά, ο ΑΠΣ Πήγασος Νέου Κόσμου, διατηρεί ομάδα βόλεϋ ανδρών στην Α2 Εθνική Κατηγορία, βόλεϋ γυναικών, ακαδημίες βόλεϋ, ποδόσφαιρο 5Χ5, ακαδημίες μπάσκετ, σόφτμπωλ και φυσικά, ράγκμπυ λιγκ.
Ο Κώστας Ρούσσος και παίκτες της ομάδας, βραβεύτηκαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2014-2015.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κώστας Τζεβελέκος, έκανε παρέμβαση από βήματος.
Εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ράγκμπυ Λιγκ, εκφράζω τα συγχαρητήριά μου για την τριαντάχρονη πορεία του Πήγασου Νέου Κόσμου και εύχομαι ακόμα καλύτερη συνέχεια.
Το ελληνικό ράγκμπυ λιγκ ξεκίνησε το 2012 με τον αγώνα Προμηθέας Ρέντη – ΑΕΚ Κοκκινιάς. Αυτός ο αγώνας θα είχε μείνει μια απλή ανάμνηση αν δεν αγκάλιαζε την προσπάθειά μας ο Πήγασος Νέου Κόσμου. Χάρη στην ενεργό στήριξη από τους ανθρώπους του διεξήχθη το πρώτο πρωτάθλημα Αττικής, το οποίο ήταν ο πρόδρομος των πανελλήνιων πρωταθλημάτων και κυπέλλων που ακολούθησαν.
Σήμερα η ΕΟΡΛ έχει μέλη της στην Αττική, την Πελοπόννησο και τη Μακεδονία, ενώ η Εθνική μας έχει κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας και το Βαλκανικό Κύπελλο.
Στην προσπάθεια ανάπτυξής μας, ο Πήγασος εξακολουθεί να παίζει σημαντικό ρόλο.
Κλείνοντας, θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στους αθλητές του Πήγασου που με σταθερότητα, ενάντια σε πολλές αντιξοότητες, κατέκτησαν την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας και αναδείχθηκαν πρωταθλητές 2014-2015.
Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια.
Στην εκδήλωση, παρόντες ήταν εκπρόσωποι του Δήμου Αθήνας, γειτονικών συλλόγων,
εκπρόσωποι της Διοίκησης του ΟΑΚΑ και του ΣΕΦ, της ΕΟΠΕ, ΕΣΠΑΑΑ, ΕΟΣ, 
​Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε η παρουσία και ο χαιρετισμός του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κου Ιούλιου Συναδινού.

Ο Πρόεδρος του Πήγασου κος Μιχάλης Αηδονίδης
Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κος Ιούλιος Συναδινός
Στην πρώτη σειρά: Τάσος Πανταζίδης (Δ.Σ. ΟΑΚΑ), Ιούλιος Συναδινός (ΓΓΑ), Γιάννης Δρίβας (Δ.Σ. ΣΕΦ). Στη δεύτερη σειρά ο Πρόεδρος της ΕΟΡΛ Κώστας Τζεβελέκος









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου