Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ


Ο Πυρρίχιος Ασπροπύργου κατέκτησε το πρωτάθλημα Ράγκμπυ Λιγκ, νικώντας στον τελευταίο αγώνα εναντίον της ΑΕΚ Κοκκινιάς στη Νίκαια. Ο αγώνας αυτός ήταν ο τελευταίος του Νοτίου Ομίλου και βρήκε νικητές τους Πόντιους με σκορ 64-12.
Οι πρωταθλητές Νοτίου Ομίλου, περιμένουν την κατάληξη του πρωταθλήματος Βόρειας Ελλάδας για να παίξουν με την αντίστοιχη πρωταθλήτρια ώστε να ανακηρυχθούν και πρωταθλητές Ελλάδας.


Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ δυναμικά για την ομάδα του Πυρρίχιου. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Ηλίας έκανε το 0-4 και το μετέτρεψε σε 0-6 ο Παγάνογλου. Στο 7ο λεπτό ο Παγκοζίδης έκανε το 0-10 και ο Παγάνογλου μετέτρεψε σε 0-12. Στο 12’ ο Παγκοζίδης έκανε άλλο ένα άγγιγμα  και στο 16’ ο Παπασωτηρίου άλλο ένα (0-22 από τον Παγάνογλου).
Η ΑΕΚΚ, είχε ήδη χάσει το πλεονέκτημα της ανανεωμένης σύνθεσης και ο Πυρρίχιος εκμεταλλεύτηκε στο μέγιστο τη συνοχή και τη δύναμή του.
Στο 28’ ο Κωνσταντινίδης έκανε το 0-26 (0-28 από τον Παγάνογλου) και δυο λεπτά μετά, ο Ηλίας το 0-32. Ο Πυρρίχιος έκανε άλλο ένα άγγιγμα στο 35’ και ένα λεπτό πριν το ημίχρονο ο Ηλίας και ο Παγάνογλου διαμόρφωσαν το 0-42.
Στην ανάπαυλα τα πράγματα ηρέμησαν και το β’ μέρος ήταν σχεδόν ισορροπημένο. Ο Πυρρίχιος σκόραρε πρώτος στο 44’ με τον Ηλία (0-46) αλλά η ΑΕΚΚ, πολύ πιο επιθετική, πέτυχε το πρώτο άγγιγμα στο 58’ με τον Τούκι Αριμανάνα. Ο Γυριχίδης έκανε στο 61΄το 4-52 για τον Πυρρίχιο, αλλά η ΑΕΚΚ ξανασκόραρε με άγγιγμα του Σπετσιώτη στο 67’ (8-52). Οι επιθέσεις των Νικαιωτών συνεχίστηκαν και ο Τούκι ξανάγγιξε τη μπάλα στο έδαφος του Πυρρίχιου στο 72’ κάνοντας το 12-52.
Οι παίκτες του Πυρρίχιου όμως δεν το έβαλαν κάτω. Με τις κατάλληλες αλλαγές, σκόραραν ξανά στο 77’ (Παγκοζίδης 12-58) και στο 79’ με τον Κωνσταντινίδη (12-64 τελικό).

Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στο πρωτάθλημα του Νότιου ομίλου.
Πάρα πολλά συγχαρητήρια στους πρωταθλητές από τον Ασπρόπυργο που έδωσαν στην ομάδα του Πυρρίχιου τον πρώτο τίτλο.
Πολλά συγχαρητήρια στον Άγιο Θωμά για το ότι διεκδίκησε μέχρι τέλος τον τίτλο.
Πολλά συγχαρητήρια στην ΑΕΚ Κοκκινιάς για τη συνεχή προσπάθεια παρά τις πολλές ελλείψεις και προβλήματα.

Ακολουθεί το πρωτάθλημα ανάπτυξης και το πρωτάθλημα του Βόρειου Ομίλου για ακόμα περισσότερο RUGBY LEAGUE.


Γήπεδο: Νίκαιας
Θεατές: 200
Διαιτητής: Πανταζίδης Τάσος.
Κάρτες: Μαυρογιάννης Μανώλης (Πυρρίχιος) κίτρινη, Καρεφίλης Παναγιώτης (ΑΕΚΚ) κίτρινη, Παπαδόπουλος Παναγιώτης (κίτρινη / κόκκινη).

ΑΕΚ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ (Μάθιου Άσχιλλ): Σύτη Γ., Ασπρογέρακας Κ., Γιαννημάρας Δ., Γιαννημάρας Ι., Σταματιάδης Π., Παπαδόπουλος Ι., Κουτσιμπογιώργος Γ., Καρεφίλης Π., Ψαρράκης Α., Σκιαθίτης Γ., Στεφανούλης Ι., Ζούρος Ι., Σπετσιώτης Κ., Τσαγκάνης Β., Αριμανάνα Τ., Αγγελής Μ.

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ (Μουζακίτης Χρήστος): Νερούτσος Δ., Κωνσταντινίδης Θ., Καρτερόπουλος Σ., Παπαδόπουλος Π., Γυριχίδης Ν., Παγάνογλου Ι., Παπασωτηρίου Σ., Μαυρογιάννης Μ., Ηλίας Ευ., Ελμαζίδης Γ., Ζντάνοβ Ι., Ηλίας Κ., Ισχανίδης Π., Παγκοζίδης Δ., Ηλιάδης Π.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου