Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η Α.Ε.Κ. ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 9ς ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ


Νικήτρια με δύο νίκες επί των αντιπάλων της, αναδείχθηκε η Α.Ε.Κ. στο τουρνουά 9 παικτών που διεξήχθη στη Νίκαια την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017.
Στο τουρνουά (που είναι μέρος του πρωταθλήματος 9ς της Ε.Ο.Μο.Π.) έλαβαν μέρος τρεις ομάδες: Ο (γηπεδούχος) Προμηθέας Νίκαιας – Ρέντη, ο Πυρρίχιος Ασπροπύργου και η Α.Ε.Κ..
Για την Α.Ε.Κ. ήταν η πρώτη της εμφάνιση στο rugby league. Αν και ο κορμός της ομάδας είναι ο περυσινός Άγιος Θωμάς Γουδή, παρουσιάστηκε ενισχυμένη με νέες προσθήκες και κατάφερε δύο νίκες κατακτώντας το τουρνουά.
Ο Πυρρίχιος εμφανίστηκε δυνατός όπως πάντα και αξιόμαχος. Η ήττα από την ΑΕΚ οφείλεται στο ότι η ΑΕΚ είχε περισσότερη επιθυμία για τη νίκη και υπερβάλλοντα ζήλο!.
Ο Προμηθέας με ελάχιστους παλιούς παίκτες, με την πλειονότητα να παίζουν το πρώτο τους παιχνίδι, παρουσιάστηκε αξιόμαχος και με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Το πρώτο παιχνίδι διεξήχθη μεταξύ του γηπεδούχου Προμηθέα και του Πυρρίχιου.
Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να βρουν τα «πατήματά» τους στο γήπεδο και ο Πυρρίχιος επιβεβαίωσε την υπεροχή του. Σκορ αγώνα: 18-4.
Στη συνέχεια αγωνίστηκε ο Πυρρίχιος με την Α.Ε.Κ.. Το παιχνίδι είχε ισορροπία δυνάμεων. Όμως η Α.Ε.Κ. ήταν πιο πεισμωμένη και με κάθε τρόπο επεδίωξε τη νίκη. Το κατάφερε κερδίζοντας με σκορ 12-4 το οποίο δεν αντικατοπτρίζει την ισορροπία μεταξύ των ομάδων.
Στο τελευταίο ματς της αγωνιστικής, ο Προμηθέας δεν μπόρεσε να σταματήσει την Α.Ε.Κ. και γνώρισε την ήττα με σκορ 22-0.

Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στην «Ένωση» αλλά και στον «πολυνίκη» Πυρρίχιο Ασπροπύργου και τον «πρωτοπόρο» Προμηθέα Νίκαιας – Ρέντη, για την αξιόμαχη παρουσία τους. Άλλωστε η αξία του ηττημένου δίνει αξία και στο νικητή.
Πολλά μπράβο αξίζουν και στον διεθνή διαιτητή Βασίλη Τσαγκάνη που διεύθυνε το τουρνουά με επιτυχία.  
Για την ΑΕΚ (Καπούλας) αγωνίστηκαν οι: Καλδέρης, Ζάχος, Αλιφραγκής, Κλείτσας, Πλέσσας, Lodge, Pope, Καρεφίλης, Ρούσσος, Γεωργιάδης, Παπασταύρου και Προβελέγγιος.
Για τον Πυρρίχιο (Μουζακίτης) έπαιξαν οι: Παπαδόπουλος, Μικελόπουλος, Κωνσταντινίδης, Κετσετσίδης, Νερούτσος, Παγανόγλου, Μιλήσης, Ηλίας, Τριανταφύλλου, Θ. Κωνσταντινίδης, Παπασωτηρίου, Νερούτσος, Β. Ηλίας
Τέλος για τον Προμηθέα (Άσχιλλ) συμμετείχαν οι: Πιπιλιός, Καλογερόπουλος, Αργυρίου, Adeleke, Χουλιάρας, Παπαδόπουλος, Τούκι Αριμανανα, Βας, Πετκόφ, Μερεμέτης.

Στη σημαντικότερη είδηση της βραδιάς οι φίλοι του ελληνικού Ράγκμπυ λιγκ σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου, μάζεψαν δεκάδες πακέτα ρούχων και παιχνίδια για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν αυτές τις ημέρες.



Θα ακολουθήσουν τέσσερα ακόμα τουρνουά 9ς για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, ένα στην έδρα κάθε ομάδας: Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Αθήνα και Ασπρόπυργο.
Μετά το τουρνουά της Νίκαιας, η βαθμολογία του πρωταθλήματος ανάπτυξης 9ς είναι: 1) ΑΕΚ 6β., 2) Πυρρίχιος 4β., 3) Προμηθέας 2β., 4) Καβάλα 0β., 5) Νέμεσις Θεσσαλονίκης 0β.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου