Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

ΚΛΙΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ



Ο προγραμματισμένος αγώνας για το πρωτάθλημα 13 παιχτών ανάμεσα στον Πυρρίχιο και τον Προμηθέα της Κυριακής 1/4/2018 , κατέληξε σε φιλικό, λόγω έλλειψης του απαιτούμενου αριθμού παιχτών εκ μέρους του Προμηθέα. Με την πλειονότητα των Νικαιωτών να βρίσκεται εκτός Αθηνών λόγω εορτών, η ομάδα δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στην υποχρέωσή της.

Ο Πρόεδρος του Πυρρίχιου κος Αποστολόπουλος δήλωσε πως: «Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη του αθλήματος και στηρίζουμε την προσπάθεια όλων για βελτίωση και περισσότερες ευκαιρίες για αγώνες. Η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός για μας και με ενδιαφέρον στηρίζουμε κάθε φιλικό σωματείο που θέλει να συνεχίσει μέσα από όποιες δυσκολίες. Ο σημερινός αγώνας είναι μια ελάχιστη ένδειξη πως μας ενδιαφέρει να γίνονται όσο περισσότερα παιχνίδια είναι δυνατόν».

Ο προπονητής του Προμηθέα Mάθιου Ασχιλλ έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η ομάδα μας στηρίζεται στα νέα παιδιά, με παλιούς παίκτες που παραμένουν δίπλα στην ομάδα, αλλά δεν μπορούν να βοηθήσουν πιο έμπρακτα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και τραυματισμών. Αν και μπορούσαμε να ζητήσουμε αναβολή έγκαιρα, σύμφωνα με την προκήρυξη, με την πιθανότητα να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα με ένα πιο πλήρες και αξιόμαχο σύνολο, συνειδητά δεν το πράξαμε καθώς δεν θέλουμε να δυσχεράνουμε περισσότερο τη διοργανώτρια που πρέπει να βρει λύσεις στο σταυρόλεξο των αναβολών. Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Προμηθέα για όσα κάνει για την ομάδα, αλλά κυρίως ευχαριστούμε Διοίκηση, προπονητή και παίκτες του Πυρρίχιου για την έμπρακτη αλληλεγγύη και στήριξη».

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής κος Τσαγκάνης και βεβαίωσε ο παρατηρητής της διοργανώτριας, ο αγώνας του πρωταθλήματος δεν τελέστηκε με ευθύνη του φιλοξενούμενου Σωματείου. Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος ανάπτυξης της ΕΟΜοΠ και τον Κανονισμού Διεξαγωγής Αγώνων Ράγκμπυ Λιγκ, ο αγώνας θα κατακυρωθεί με 24-0 υπέρ της γηπεδούχου.

Ο φιλικός αγώνας 9’ς που ακολούθησε, βρήκε νικητή τον Πυρρίχιο.
Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πυρρίχιος Ασπροπύργου: Αλέξανδρος Νικελόπουλος, Θοδωρής Κωνσταντινίδης, Γιάννης Μιλήσης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Κώστας Αρβανίτης, Κωνσταντίνος Γεωργαλάς, Γιάννης Παγάνογλου, Γιώργος Αποστολίδης, Δημήτρης Φιλαντης,Κώστας Μίχας, Τέλης Νερούτσος, Κωνσταντίνος Ηλίας, Βαγγέλης Ηλίας, Νίκος Χειμωνίδης.

Προμηθέας Νίκαιας – Ρέντη: Γιάννης Πιπιλιός, Απόστολος Χουλιάρας, Φιλόλαος Βράκας, Δημήτρης Καλογερόπουλος, Στέφανος Βας, Αριστοτέλης-Σαλέμ Αλ Νεμίρ, Νίκος Συννεφόπουλος, Ιγνάτιος Ζούρος.

Οι φωτογραφίες του αγώνα, είναι προσφορά του ανερχόμενου φωτογράφου – δημιουργού, Νίκου Αποστολόπουλου.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου