Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Συνεδρίαση της World Rugby League στην Αθήνα



Η Επιτροπή Ανάπτυξης της World Rugby League, συνεδρίασε στην έδρα της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας στην Αθήνα.
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν: ο πρόεδρος της WRL κος Αναστάσιος Πανταζίδης, ο Αντιπρόεδρος κος Ikram Butt και ο έφορος ανάπτυξης κος Matthew Ashill. Τηλεδιάσκεψης συμμετείχε και ο Γενικός Γραμματέας της WRL, κος Pierluigi Gentile από τη Ρώμη.
Στη συνεδρίαση, αναλύθηκαν οι τρέχουσες συνθήκες για το άθλημα, προγραμματίστηκαν οι επόμενες διεθνείς διοργανώσεις και εξετάστηκαν τα αιτήματα νέων χωρών – μελών.
Η αισιοδοξία του Προεδρείου της WRL στηρίχθηκε από τα στοιχεία που παρουσίασαν τα στελέχη με ενημέρωση από όλο τον κόσμο.
Ο Πρόεδρος κος Πανταζίδης ενημέρωσε για τις επαφές σε διεθνές επίπεδο με παγκόσμιους οργανισμούς και νέες Εθνικές Ομοσπονδίες. Παρουσίασε επίσης ένα προσχέδιο για τις επόμενες ενέργειες.
Ο Αντιπρόεδρος κος Μπάτ, ενημέρωσε για τις εξελίξεις σε Η.Β. και Ασία, προτείνοντας τις επόμενες ενέργειες.
Ο Έφορος Ανάπτυξης κος Άσχιλλ, ανέλαβε τον εκσυγχρονισμό των κανονισμών και τον σχεδιασμό της εκπαίδευσης προπονητών και διαιτητών.
Ο Γενικός Γραμματέας  κος Τζεντίλε, ενημέρωσε για τις επαφές με θεσμικούς φορείς στην Ιταλία και την Ε.Ε. και τις επαφές με νέες χώρες.
Η Συνεδρίαση ήταν πολύ παραγωγική και προετοίμασε την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της WRL, η οποία θα λάβει και πιο συγκεκριμένες αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου