Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Νίκη του Προμηθέα - Τριπλή ισοβαθμία στο 13άρι.



Κυριακή 13/5/2018

Με νίκη του Προμηθέα ολοκληρώθηκε η Τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Ράγκμπυ Λιγκ 13 παικτών (ΧΙΙΙ) της ΕΟΜοΠ.
Στο γήπεδο της Νίκαιας, ο Πυρρίχιος Ασπροπύργου με πολλές ελλείψεις από τραυματισμούς, δεν μπόρεσε να παρατάξει 11 έτοιμους αθλητές στο γήπεδο απέναντι στην πλήρη ομάδα του Προμηθέα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Βασίλης Τσαγκάνης σε συνεργασία με τον παρατηρητή της διοργανώτριας, να κατακυρώσουν το ματς υπέρ του γηπεδούχου (με 24-0).
Οι παίκτες των δύο ομάδων όμως, δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη την προετοιμασία τους και με τη σύμφωνη γνώμη των εκπροσώπων των δύο Σωματείων και την έγκριση της διοργανώτριας, διεξήγαγαν φιλικό παιχνίδι (9ς) το οποίο αποζημίωσε και τους φίλους των δύο ομάδων που ήρθαν στο γήπεδο.
Α.Ε.Κ., Προμηθέας και Πυρρίχιος, έχουν από μία νίκη στο πρωτάθλημα.
Την επόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο ο αγώνας Προμηθέας – Α.Ε.Κ..
Το άθλημα βγαίνει νικητής από την αλληλεγγύη μεταξύ των παικτών και σίγουρα θωρακίζει τη συνέχεια και την σταδιακή αναβάθμισή του.
Οι δύο ομάδες παρέταξαν τους:
Προμηθέας Νίκαιας / Ρέντη: Πιπιλιός Ιωάννης, Αντελέκε Τόμπι, Αδάμ Δημήτρης, Χουλιάρας Αποστόλης, Αλεξίου Αντώνης, Καλογερόπουλος Δημήτρης, Παπαδόπουλος Ιωνάθαν, Ξενίδης Γιώργος, Αργυρίου Ιωάννης, Νεμίρ Άρης Αλ Σαλέμ, Βασς Στέφανος, Φραγκόπουλος Στάχυς, Συννεφόπουλος Νίκος, Ζούρος Ιγνάτιος.
Πυρρίχιος Ασπροπύργου: Αρβανίτης Κωνσταντίνος, Αποστολίδης Γιώργος, Νερούτσος Αριστοτέλης, Παπαδόπουλος Παναγιώτης, Κωνσταντινίδης Θεόδωρος, Ηλίας Κωνσταντίνος, Μιλήσης Ιωάννης.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου