Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Νίκη του Πυρρίχιου επί της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα 9ς. Πρωταθλήτρια η «Ένωση».


Με νίκη του Πυρρίχιου επί της ΑΕΚ στο τελευταίο τουρνουά, ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του πρωταθλήματος ανάπτυξης ράγκμπυ λιγκ εννέα παικτών της ΕΟΜοΠ, την Κυριακή 6/5/2018.
Οι ομάδες της Μακεδονίας, Νέμεσις και Καβάλα δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν, ενώ τραυματισμοί και απουσίες «ανάγκασαν» τον Προμηθέα να κάνει χρήση του «ρεπό» του. Έτσι στο τουρνουά της Γκορυτσάς Ασπροπύργου συμμετείχαν ο γηπεδούχος Πυρρίχιος και η Α.Ε.Κ..
Στο βαρύ –λόγω βροχής- γήπεδο, διεξήχθησαν δύο αγώνες των είκοσι λεπτών.
Στον πρώτο αγώνα, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, η Α.Ε.Κ. νίκησε την αντίσταση των Ποντίων και κέρδισε με σκορ 16-14.
Στον δεύτερο αγώνα οι γηπεδούχοι έδειξαν να πιστεύουν περισσότερο στη νίκη και πιο πεισμωμένοι κατάφεραν να κερδίσουν με 22-10.
Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος, νικήτρια ομάδα του τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα του Πυρρίχιου λόγω καλύτερου συνολικού σκορ.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στον αγώνα για την διαρκή προσπάθειά τους.
Χαρακτηριστική ήταν η επιστροφή του κορυφαίου παίκτη για το 2016 και 2017 Δημήτρη Παγκοζίδη, η οποία χαροποίησε συμπαίκτες και αντιπάλους.
Διαιτητής ήταν ο διεθνής Βασίλης Τσαγκάνης.
Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ΑΕΚ με Προμηθέα και Πυρρίχιο στη δεύτερη θέση, Καβάλα στην τέταρτη και Νέμεση Θεσσαλονίκης στην πέμπτη.
Η απονομή θα γίνει στον επόμενο αγώνα 13 παικτών της ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στην έδρα της.
Συνθέσεις: 
Πυρρίχιος Ασπροπύργου (Μουζακίτης Χρήστoς): Αλέξανδρος Μικελόπουλος, Θοδωρής Κωνσταντινίδης, Γιάννης Μιλίσης, Κωνσταντίνος Γεωργαλάς, Γιάννης Παγάνογλου, Αριστοτέλης Νερούτσος, Γιώργος Αποστολίδης, Δημήτρης Φιλιππης, Κωνσταντίνος Ηλίας, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Παγκοζίδης, Κώστας Μίχας. 
Α.Ε.Κ. (Καπούλας Βασίλης): Δημήτρης Καλδέρης, Ιορδάνης Τριανταφύλλου, Κωνσταντίνος Ρούσσος, Αλέξης Πλέσσας, Μιχάλης Κλείτσας, Σταύρος Μπίμπας, Αλέξανδρος Γκούμας, Γιάννης Κιλίμπας, Παναγιώτης Καρεφίλης, Σταύρος Παπασταύρου, Γιάννης Ζάχος, James Lodge.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου